Ostrov Djerba s all inslusive za 9.690,-

Last minute dovolená s 45% slevou! Ostrov Djerba s all inclusive za 9.690,-. V termínu od 26.4. do 3.5.2014 z Prahy.

Hotel se nachází na klidném místě, cca 11 km od centra města Zarzis. Nejbližší nákupní možnosti jsou cca 200 m od hotelu, restaurace, kavárny a bary cca 500 m od hotelu. Letiště je vzdáleno cca 70 km.

Vlastní pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je přímo u hotelu. Na pláži jsou sprchy. Lehátka a slunečníky jsou zdarma, plážové osušky na zálohu cca 10 EUR/kus.

Pro hotelové hosty je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, pět restaurací (z toho à la carte italská, rybí a tuniská restaurace), dva bary a maurská kavárna. Je zde také obchůdek se suvenýry a minimarket, společenská místnost, kadeřnictví a diskotéka. V areálu hotelu jsou dva pěkné bazény, z nichž jeden má termální vodu a bazén pro děti. Je zde také menší vnitřní bazén s mořskou vodou, který je součástí lázeňského centra. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů zdarma.

V hotelu je k dispozici Wi-Fi připojením recepci za poplatek.

Hotel Eldorador Odysee Resort Zarzis**** pro své hosty pořádá různé animační, večerní a sportovní zábavné programy. Pro děti je zde miniklub a dětské hřiště. Zdarma si můžete zahrát basketbal, plážový volejbal, šipky, fotbal, minigolf, stolní tenis a tenis během dne. Za poplatek je kulečník, elektronické hry, tenis s osvětlením, sauna, masáže a služby lázeňského centra. Na pláži široká nabídka vodních sportů za poplatek.