Luxusní ubytování na ostrově Kréta

Ubytování v nádherném hotelu**** v Řecku na ostrově Kréta. Za osmi denní dovolenou s all inclusive zaplatíte 25.286,-. Termín od 30.5. do 6.6.2014.

Hotel leží v zátoce u pláže se skvělým aquaparkem. Nepřeberné množství zábavy pro malé i velké. Letovisko Fodele se nachází cca 2 km. Zastávka autobusu cca 400 m.

Krásný hotel Fodele Beach Amp Waterpark**** se skládá z hlavní budovy a řadových bungalovů s celkem 412 pokoji. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí a společenskou částí, hlavní restaurace, a-la-carte restaurace, bar a kavárna s terasou. Snack bar. Nákupní arkáda. Velký sladkovodní bazén se samostatným dětským bazénem. Aquapark s 6 multi skluzavkami – kamikadze, černá díra, rafting skluzavka a spoustu dalšího. Lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži zdarma.

Možné sportovní vyžití: aerobic, basketbal, boccia, lukostřelba, stolní tenis, plážový volejbal. Za poplatek: biliár, vodní lyže, škola potápění, spa centrum s beauty ošetřením, masážemi a saunou.

Denní a večerní animační program. Divadlo pod širým nebem.

Miniklub (od 4 do 12 let), dětské hřiště. Samostatný dětský bazén. Dětské postýlky na vyžádání zdarma. Dětské židličky v restauraci. Hlídaní dětí na vyžádání za poplatek.

Další možné termíny zde.