Zaleťte si za teplem do Tuniska

8 dní v Tunisku v hotelu**** s polopenzí za neuvěřitelných 5.890,-. Odlet 19.10. – 26.10.2013 z Prahy.

Hotelový komplex s příjemnou atmosférou je od centra Port El Kantaoui s jachtařským přístavem a spoustou kaváren a obchůdků cca 500 m. Město Sousse je cca 7 km od hotelu. Na letiště v Monastiru je to cca 30 km a na letiště v Tunisu cca 170 km a v Enfidhě cca 30 km.

Vlastní písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 400 m od areálu hotelu a je od něj oddělena místní komunikací. Na pláži je barový servis. Lehátka a slunečníky jsou zdarma.

Hotel s pěknou zahradou svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, směnárnu, restauraci a dva bary, maurskou kavárnu, společenské prostory, konferenční prostory, obchůdky, diskotéku, kadeřnictví, krytý bazén s jacuzzi, 2 venkovní bazény a bazén pro děti. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.

Wi-Fi připojení v lobby zdarma.

Hotel Houria Palace**** pro své hosty pořádá různé animační a večerní programy. Pro děti je zde miniklub. Zdarma šipky, stolní tenis a tenis během dne. Za poplatek kulečník, elektronické hry, fitness, sauna, masáže a lázeňské centrum. Na pláži nabídka vodních sportů za poplatek. Vedle hotelu je aquapark. 36ti jamkové golfové hřiště El Kantaoui se nachází cca 1 km od hotelu.